Aquatlantis filters en sponzen online bestellen

Aquatlantis filters en sponzen online bestellen

Aquatlantis is een relatief jonge fabrikant van aquariumproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en is nog altijd een familiebedrijf dat bekend is geworden door de dynamische en innovatieve houding. Aquatlantis producten bestellen is kiezen voor gemak en voor eenvoud.

Aquatlantis maakt onder andere aquariumfilters zoals de Biobox. En de sponzen die je nodig hebt voor de optimale werking van het filter in jouw aquarium. Maar je vindt ook Aquatlantis onderlegmatten bij Aquariumwarenhuis, tangen voor de waterplanten en gebogen aquariumscharen. Maar waar Aquatlantis echt mee schittert, is de ledverlichting.

Alle producten van Aquatlantis

Filter Biobox en filters van Aquatlantis

Verlichting van Aquatlantis

Aquarium onderlegmat van Aquatlantis

Aquatlantis ledverlichting voor het aquarium

Goede verlichting is essentieel wanneer je wilt genieten van je aquarium en de bewoners. Aquatlantis weet dit en heeft daarom een breed assortiment aan ledverlichting opgezet, inclusief alle toebehoren die je nodig hebt. Zoals transformators en verlengkabels, maar je kunt ook direct kiezen voor een complete set.

Met de Aquatlantis Easy Led Control 2 met dimmer heb je bijvoorbeeld alles in huis om dag en nacht te simuleren in het aquarium. Dat is niet alleen leuk om te zien, het is ook handig voor het welzijn van de dieren in jouw aquarium. Daarnaast gaat de juiste verlichting algengroei tegen in het aquarium.

Op zoek naar een betere bescherming van het aquarium? Kijk dan eens naar de Aquatlantis onderlegmat. Deze verdeelt het gewicht van het aquarium evenredig en zorgt ervoor dat er geen scheurtjes of krasjes in het glas komen aan de onderzijde van de bak.

Filteren met Aquatlantis aquariumfilters

Heb je problemen met onzuiverheden in het water? Dan kun je direct alle filtertoebehoren van Aquatlantis bestellen. Er zijn complete easy boxen te bestellen, maar Aquatlantis heeft ook uiteenlopende filterpatronen, actieve kool en sponzen waarmee je direct aan de slag kunt. Deze zijn vaak in verschillende maten te bestellen, want Aquatlantis weet als geen ander dat elk aquarium uniek is en dat elke hobbyist zijn of haar eigen wensen heeft bij het indelen van de bak. Dat is waarom je voor Aquatlantis aquariumproducten kiest.

Ga direct aan de slag met de Aquatlantis aquariumproducten en bestel de filters, ledverlichting en andere aquariumtoebehoren die je echt nodig hebt om het jezelf makkelijk te maken.

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?