Vacature-pagina

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Op dit moment hebben we 2 openstaande vacatures.

Gezocht: een aquariumspecialist blogger (m/v)

Aquariumwarenhuis.nl is dé webshop waar je terechtkunt voor aquariumproducten. Voor onze webshop zijn we op zoek naar iemand die veel van aquariums afweet en die het leuk vindt om af en toe blogs voor ons te schrijven tegen een vergoeding. We leren je graag over SEO en structuur. Jouw kennis over aquariums hebben we het hardst nodig!

Heb of ben jij…

  • … passie voor aquariums en alles wat daar bij hoort?;
  • … redelijk of goed in de Nederlandse taal?;
  • … regelmatig tijd om blogs te schrijven om mensen te helpen bij hun aquariums?;
  • … enthousiast om je kennis te delen?

Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn! 😁

Bij ons heb je geen diploma nodig en het maakt ons niet uit hoe oud je bent. Je kunt de blogs vanuit huis schrijven. Als jouw passie voor aquariums aanwezig is, dan zijn wij nu al blij met jou!

Salaris: in overleg.
Thuiswerken: ja.

Interesse? Stuur een mail naar info@aquariumwarenhuis.nl met een korte uitleg wie je bent en je beschikbaarheid. Stuur vooral foto’s mee van je aquarium(s) als je die hebt! 🐠

Gezocht: Inpakmedewerker (m/v) voor +/- 5 uur per week

Aquariumwarenhuis.nl is dé webshop waar je terechtkunt voor aquariumproducten. Voor onze webshop zijn we op zoek naar iemand die voor ons de pakketjes helpt inpakken. Ben jij iemand die…

  • … in Den Haag of omstreken woont?;
  • … op werkdagen (ma t/m vr) elke dag een uurtje voor uiterlijk 15:00 uur beschikbaar is?;
  • … nauwkeurig is?;
  • … 18 jaar of ouder is?

Ja? Perfect! 👍

Bij ons heb je geen diploma nodig. We vinden het leuk als je gemotiveerd bent om elke dag weer de pakketten in te komen pakken op ons kantoor aan de Zeestraat in Den Haag. Als je geen moeite hebt met nauwkeurig zijn, dan komt dit helemaal goed!

Salaris: 15 euro per uur.

Interesse? Stuur een mail naar info@aquariumwarenhuis.nl met een korte uitleg wie je bent en vanaf wanneer je beschikbaar bent. Dan zien we elkaar hopelijk snel op ons kantoor in Den Haag en misschien worden we wel collega’s!

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?