Even voorstellen

Wij zijn Gerard, Margriet, Roderik en een fantastisch team van aquarium liefhebbers. Deze webshop is een samenwerking tussen Aquarium Holgen en Aquariumwarenhuis. Samen hebben we ruim 100 jaar ervaring in de prachtige wereld van aquaria. Hoewel, moeilijk is dat niet want Aquarium Holgen bestaat al sinds 1885.

Ervaring en kennis zijn onmisbaar

Ervaring en kennis zijn bij het opstarten en onderhouden van een aquarium fundamenteel. Gebrekkige kennis leidt onherroepelijk tot algen en slecht groeiende aquariumplanten. Of in het ergste geval tot het overlijden van je aquariumvissen. Wij zijn van mening dat de juiste kennis, in combinatie met de juiste producten, zorgt voor succes. Voor een prachtig aquarium, een pronkstuk in je huis.

Serieus over aquariums

We nemen ons vak zeer serieus. Daarom hebben we een selectie gemaakt van producten met een goede kwaliteit. Waar je écht wat aan hebt. We verkopen bijvoorbeeld geen goudviskommen. Of andere dieronvriendelijke producten. Want we weten hoe slecht dat voor aquariumvissen is.

Met deze webshop combineren we meer dan 100 jaar aquarium ervaring met de toekomst van winkelen: shoppen over het web. Voor de echte aquarium ervaring en op maat advies, kom vooral eens langs bij Aquarium Holgen. We delen graag onze kennis.

Word jij onze nieuwe collega? Op dit moment hebben we 1 openstaande vacature. Bekijk de vacature op onze vacature-pagina.

aquarium zolgen van buiten