Klantenservice pagina

CONTACTOPTIES

+31 (0)70-2211165

Van Alphenstraat 60b, 2274 NC, Voorburg. Dit is geen bezoekadres

Van 09:00 uur tot 17:00 uur

KvK: 59697172

BTW: NL002031009B60

Vragen? Stel ze gerust!

Veelgestelde vragen

Ga naar de pagina bezorging en bezorgtijden voor meer informatie over levertijden.

Wat vervelend dat je je pakket niet hebt ontvangen. Dat is niet de bedoeling. Het wil nog wel eens voorkomen dat het pakket bij de buren ligt. Bekijk voor de zekerheid je brievenbus nog eens goed of er geen briefje van de postbode ligt. Soms liggen de briefjes verstopt tussen de reclamebladen. Geen briefje en geen pakket bij de buren? Grote kans dat er bij ons iets is misgegaan, 1000 maal excuses! Neem vooral contact op met Lara van onze klantenservice (klantenservice@aquariumwarenhuis.nl), zij helpt je verder.

Ai, dat is heel erg balen. Sorry hiervoor. Je kunt het beste de klantenservice mailen (klantenservice@aquariumwarenhuis.nl). Geef aan welk product(en) je verkeerd hebt ontvangen en/of welk product(en) je niet hebt ontvangen. Dan lost Lara van de klantenservice het zo snel mogelijk voor je op!

Een zieke vis is nooit leuk, sterkte! Het beste wat je kunt doen is de zieke vis zo snel mogelijk isoleren van andere vissen zodat zij niet worden besmet. Stuur een foto van je vis(sen) met de symptomen en een uitleg wat je precies merkt naar klantenservice@aquariumwarenhuis.nl. Dan proberen we het samen op te lossen!

Voor advies kun je het beste onze klantenservice mailen (klantenservice@aquariumwarenhuis.nl). Maak zo helder mogelijk duidelijk waar je precies advies voor nodig hebt. Ons team heeft gebundeld erg veel kennis. Ons team slaat de handen ineen om jou zo goed mogelijk advies te geven.

Heb je een vraag over je bestelling? Of heb je advies over iets nodig? Je kunt ons mailen of bellen. We zijn het beste te bereiken via e-mail (klantenservice@aquariumwarenhuis.nl). Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur, met uitzondering van feestdagen.

Retourneren bij ons is mogelijk. Lees de voorwaarden onder Retourbeleid en ruilen.

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?