Aquael producten bestellen

Aquael aquariumfilters en pompen bestel je bij Aquariumwarenhuis.nl

Aquael is een van de fabrikanten van aquariumproducten met meer ervaring. Het bedrijf is inmiddels meer dan 30 jaar actief en maakt producten voor het aquarium, maar ook voor complete vijvers. De focus ligt vooral op het maken van Aquael aquariumfilters, verwarmingen, en circulatiepompen voor de aquaria.

Om een idee te geven over de omvang van Aquael: Er werken meer dan 500 mensen, de producten worden verkocht in meer dan 100 landen over zes continenten. Daarnaast is Aquael op veel grotere beurzen te vinden, faciliteert het wedstrijden en wordt er dagelijks gewerkt aan innovatie. Daar profiteer jij van als aquariumliefhebber. Het merk heeft namelijk de ervaring waar jij iets mee kunt wanner je filters, heaters en pompen van Aquael moet installeren in jouw aquarium.

Alle producten van Aquael

Aquariumfilter ASAP van Aquael

Aquarium verwarming van Aquael

Water circulator van Aquael

Aquael binnenfilter en circulatiepompen

De Aquael aquariumproducten vallen vooral op door de goede recensies die overal te vinden zijn. Het sterke binnenfilter van Aquael is bijvoorbeeld voorzien van een energiezuinige motor en is vooral gemakkelijk te onderhouden. Uiteraard is het binnenfilter direct te bestellen in onze webwinkel, in drie verschillende maten. Zo kun je het binnenfilter direct gebruiken voor aquaria tot 250 liter.

Maar dat is niet alles: Ook de circulatiepompen scoren veel punten onder de aquariumliefhebbers. Net als de glazen Aquael verwarming met een thermostaatknop waardoor het gemakkelijk is om de temperatuur goed in te stellen. En heb je een Aquael filter in je aquarium? Dan kun je direct een filtercartridge of Aquael filterpatroon toevoegen aan jouw bestelling.

Aquael aquariumproducten: Kies voor kwaliteit

Aquael is niet alleen een innovatief merk dat werkt aan vernieuwingen waar jij baat bij hebt. Het is ook een fabrikant van aquariumproducten die de veiligheid serieus neemt. Aquael heeft licenties en certificaten uit Polen, Canada en Duitsland en test de producten grondig voor deze gedistribueerd worden.

Dat betekent dat je kies voor kwaliteit wanneer je kiest voor Aquael. En dat is een prettig idee bij elektrische producten die in het water geplaatst worden waar ook alle aquariumbewoners zich bevinden.

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?