Sicce aquarium producten kopen

Sicce, aquariumpompen uit Italië

Sicce is een opvallend merk binnen de wereld van het aquarium. Het merk bestaat meer dan 35 jaar en komt uit Italië. Het is een fabrikant van onder andere stromingspompen, maar werkt ook aan toebehoren voor vijvers en zwembaden. Sicce heeft door de jaren heen verschillende patenten verkregen op de aquariumpompen en CO2-toevoer voor aquariumplanten waardoor het een stuk makkelijker wordt om alles op peil te houden in jouw aquarium.

Naast de verschillende pompen staat Sicce ook bekend om de sterke aquarium heaters en de interne filters. Daarmee is Sicce een merk dat vooral bekend is komen te staan als fabrikant van alles in het aquarium dat met stroom te maken heeft.

Sicce Voyager en CO2 Life

De naam van Sicce is echt groot geworden door de patenten op de Sicce filter en de Sicce CO2 toevoer Life. De Voyager pomp heeft een grote naam gekregen door de mogelijkheden. De stroom kan gereguleerd worden om natuurlijke stroming van het water na te bootsen. De pomp en houder kunnen beide gedraaid worden en de stromingspomp is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen door de sterke magneet. De pompen van Sicce staan daarnaast bekend om het lage verbruik in verhouding tot de pompen van concurrenten.

De CO2 Life is een apparaat dat door middel van elektrolyse koolstofdioxide aan het aquariumwater toevoegt om zo genoeg voeding te creëren voor de aquariumplanten. Het systeem is gepatenteerd, Sicce is de enige producent ter wereld die deze manier gebruikt. Er zijn twee modellen. Een voor aquaria van 40 tot 150 liter (de CO2 Life 1) en een voor aquaria van 100 tot 250 liter (de CO2 Life 2). Ook bij de CO2 Life heeft Sicce gedacht aan het gebruiksgemak bij het installeren en verwijderen van het apparaat. Daarnaast is deze gemakkelijk te verstoppen dankzij het geringe formaat.

Gemak met de Sicce heater voor nano aquaria

Sicce doet meer voor de aquariumliefhebbers. Heb je een kleiner aquaria dat verwarmd moet worden en wil je de kabels gemakkelijk kunnen verstoppen? Kijk dan eens naar de Sicce Jolly heater voor het aquarium met een kabel van 1,5 meter.

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?