Back to nature (BTN) aquarium

Back to Nature – Aquarium Achterwanden bestellen

Back to Nature noemt zichzelf de uitvinder van de aquarium achterwanden. Wanneer het gaat om de achterwanden voor het aquarium met een natuurlijke uitstraling, klopt dit inderdaad. Back to Nature bestaat sinds 1989, maar het Zweedse aquariummerk kwam pas echt in de schijnwerpers te staan in 1994 op een grotere beurs.

Back to Nature achterwanden voor het aquarium werden direct een groot succes. Niet alleen vanwege de natuurlijke uitstraling van de achterwanden waardoor heel het aquarium tot leven komt, maar vooral omdat de achterwand in het aquarium gemonteerd kan worden. Dat betekent dat je alle slangen, filters en pompen veel makkelijker kunt verstoppen, áchter de achterwand.


Alle producten van Back to Nature (BTN)

Achterwanden grijs van BTN

Achterwanden Zandkleur van BTN

Achterwanden Amazone van BTN

Back to Nature, de uitstraling van jouw aquarium

Back to Nature staat bekend om de sterke achterwanden. De achterwanden van dit merk zorgen ervoor dat er heel veel gebeurt in jouw aquarium. Zij zorgen ervoor dat aquariumplanten en aquariumvissen beter tot hun recht komen. Het aquarium krijgt namelijk een natuurlijkere uitstraling en lijkt niet meer een ‘bak met water’. Het effect wordt versterkt wanneer je aquariumplanten strategisch plaatst, zodat er niveaus ontstaan tegen de achterwanden.

Uiteraard kun je ook spelen met ledverlichting, om zo nog meer effect te halen uit de achterwanden van Back to Nature. Op Aquariumwarenhuis.nl vind je uiteenlopende modellen van deze aquariumachterwanden, te bestellen in verschillende maten zodat je altijd een goede match hebt voor jouw aquarium. Kom je er niet uit tijdens het bestellen? Neem dan even contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Back to Nature achterwanden direct bestellen

Wil je meer effect uit jouw aquarium halen? Kijk dan eens naar de Back to Nature achterwanden. Wil je af kunnen wisselen door per seizoen een andere achterwand te kiezen? Of is het tijd om alles eens rigoureus om te gooien en te kiezen voor een echt natuurgetrouwe look voor het aquarium zodat alles bewoners goed tot hun recht komen? Dan is Back to Nature een prima begin van de klus. Want een achterwand doet veel meer dan je denkt!

NIEUW IN DE SALES
Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?