Tetra vissenvoer, watertesten en meer

Tetra vissenvoer voor aquariumvissen

Tetra is een bekend merk bij de aquariumliefhebbers. Het merk maakt al tientallen jaren vissenvoer en is daar wereldwijd bekend mee geworden. Niet alleen omdat het een van de eerste merken was met een vissenvoer voor aquariumvissen waar alle benodigde elementen in verwerkt waren. Ook vanwege de vele patenten op de samenstellingen is het merk bekend geworden.

Tetra maakt onder andere:

  • Watertesten
  • Hulpmiddelen voor het herstel van waterwaardes
  • Vissenvoer voor zoetwater- en zeewatervissen, reptielen en kreeftachtigen
  • Medicatie voor aquariumvissen
  • Heaters, filters, pompen en verlichting voor aquaria

Tetra watertesten

De kwaliteit van het aquariumwater is van groot belang voor de aquariumvissen en de planten. Dit begint bij de juiste waterwaardes, zodat het aquariumwater niet schadelijk is voor de bewoners van het aquarium. Het is verstandig om dit regelmatig te controleren, zodat je op tijd in kunt grijpen. Zo voorkom je onnodig verlies van vissen en planten.

Tetra heeft verschillende watertesten die los besteld kunnen worden. Heb je nog geen setje met de meest gebruikte watertesten omdat je net begint met een aquarium, of niet eerder het belang wist van de waterkwaliteit? Kijk dan eens naar de Tetra watertestset waarmee je de hardheid, de carbonaathardheid, de pH-waarde en het nitrietgehalte van het water direct af kunt lezen. Zo kun je direct aan de slag.

Wij hebben daarnaast nog veel meer verschillende testen.  Waarmee je nóg meer waardes kunt meten, en waarin je nog meer handige attributen vindt.

Tetra vissenvoer online bestellen

Tetra heeft uiteenlopende soorten vissenvoer zodat je als aquariumliefhebber altijd het juiste voer aan jouw vissen kunt geven. Zoals speciaal ontwikkeld kleurversterkend voer voor kleine vissen. Tetra heeft tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen van speciaal voer voor speciale vissen. Dit draagt sterk bij aan de weerstand en de gezondheid van de vissen, zorgt voor een betere kleur en zorgt er tevens voor dat de vissen zich beter voelen.

Tetra vissenvoer bestel je uiteraard gewoon online. Wanneer je voor 12:30 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw vissen morgen al kunnen genieten van hun nieuwe vissenvoer, dat speciaal voor hen gemaakt is.

Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?