Mag Float algen algenmagneet

Mag Float: algen verwijderen als nooit tevoren

Mag Float is niet zozeer een enorm merk, of een bijzonder grote onderneming. Maar Mag Float maakt het schoonmaken van het aquarium wel een stuk makkelijker! Zij heeft een speciale techniek gebruikt waar direct patent op aangevraagd is, met succes. Mag Float is de drijvende algenmagneet die drijft en daar komt ook direct de naam vandaan.

Dit maakt het makkelijker om direct aan de slag te gaan en de moeilijk te verwijderen algen aan te pakken. De magneet zorgt ervoor dat de algen gemakkelijk loskomen van het glas. Schiet de magneet uit jouw hand, of uit een tang waarmee je onderin het aquarium wilde komen? Gewoon even wachten, de algenmagneet komt gewoon weer naar de oppervlakte toe. De drijvende algenmagneet van Mag Float is direct bij ons te bestellen.

Drijvende algenmagneet van Mag Float

Het verwijderen van algen is een lastig klusje. Zeker omdat je er vaak nét iets te laat mee begint. Borsteltjes en sponsen zijn een middel om de algen te verwijderen, maar hardnekkige alg trekt zich weinig aan van deze schoonmaakmethoden. Dan is het beter om het echte werk aan te schaffen. De drijvende magneet van Mag Float heeft namelijk niet alleen een effectieve magneet. Het product is ook voorzien van een scraper waarmee je ook de meest hardnekkige algen van de aquariumruiten kunt krijgen.

De algenmagneet is ook zonder scraper te bestellen als enkelvoudig drijvende algenmagneet. Dit product, met of zonder scraper, is vooral populair omdat:

  • Je algen kunt verwijderen zonder natte handen te krijgen;
  • De magneet altijd terugkomt naar het oppervlakte;
  • Het geschikt is voor grote en kleine aquaria;
  • Je ook makkelijk in de kleinste hoekjes van de bak kunt komen;
  • De magneet de kracht niet verliest;
  • De magneet niet alleen op ruiten te gebruiken is, maar ook op acryl.

Mag Float is dus geen veelzijdig merk, maar draait vooral om één product dat jouw leven aanzienlijk makkelijker kan maken. Wil je morgen al aan de slag met het verwijderen van de algen, bestel dan vandaag nog voor 12:30 uur. Red je dat niet, dan komt de algenmagneet gewoon een dag later bij je aan de deur.

Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?