Juwel producten kopen

Juwel, kwaliteit en innovatie in het aquarium

Juwel is een merk dat meer dan 50 jaar actief is bij het maken van producten voor het aquarium. Het merk heeft een grote naam opgebouwd en noemt zichzelf de nummer één in Europa. Het is duidelijk dat het niet alleen om kwaliteit en gemak gaat. Het gaat vooral om de functionaliteit van de producten die het makkelijker maken voor aquariumliefhebbers. Zoals Juwel filterbekleding om de filters uit het zicht te houden in het aquarium. Want dat je een aquariumfilter nodig hebt in het water, wil nog niet zeggen dat je die ook elke dag wilt kunnen zien.

Juwel heeft uiteraard nog veel meer producten op de markt gebracht die direct te bestellen zijn bij ons. Hierbij kun je denken aan een Juwel aquarium voederapparaat zodat de aquariumvissen altijd op tijd te eten krijgen, ook wanneer je er zelf even niet bij kunt zijn. Of speciale siliconenkit voor aquarium achterwanden en filters in het aquarium. Het is dan niet verrassend dat Juwel ook verschillende posters en achterwanden gemaakt heeft om direct te gebruiken in jouw aquarium zodat er een meer natuurgetrouwe look ontstaat.

Juwel thermometer en filters

Juwel maakt het leven van de aquariumliefhebber een stuk makkelijker met de digitale aquariumthermometer waarop je direct de huidige watertemperatuur kunt zien. Een ander voordeel aan de thermometer is dat ook hier nagedacht is over het gebruiksgemak. De thermometer is gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Nog meer gemak krijg je met de Juwel Filter Bioflow Super 300L/uur. Deze is voorzien van een pomp en alle toebehoren zodat je het geheel direct kunt plaatsen en aan kunt sluiten. Bij aquariumfilters zoek je een model met een capaciteit van 2,5 keer het aantal liter water in jouw aquarium. Dat betekent dat dit model geschikt is voor aquaria met 120 tot 150 liter water. Heb je een veel kleiner aquarium, dan is er ook nog een Juwel filter voor aquaria tot 80 liter water. Deze heet de Juwel Filter Bioflow One en is ook direct bij ons te bestellen.

Winkelmandje

INSCHRIJVEN

Nog geen account?