Aquarium gereedschap, Aquarium onderhoud

Aquarium scharen set voor knippen en snoeien

Set veerscharen en sushi pincet

Ze zeggen dat de beste dingen in paren komen. Dit geldt ook voor een aquarium scharen set. Als je meerdere keuzes in één doos hebt, krijg je meer manieren om een ​​aquascaping uitdaging aan te gaan.

Wat is een aquarium scharen set?

Een aquariumschaarset is een pakket aquariumscharen dat voor uw gemak netjes in één hoes is verpakt. Afhankelijk van de maat en fabrikant kan uw schaarset verschillende soorten en combinaties aquariumscharen hebben. Deze worden gemengd en op elkaar afgestemd zodat u kunt kiezen welke combinatie u wilt en nodig heeft. De meest voorkomende combinatie in sets is: één rechte aquariumschaar en één gebogen aquariumschaar.

Gebogen aquariumschaarRechte aquariumschaar
Deze schaar is het belangrijkste snijgereedschap van elke gereedschapskist. Ze kunnen doen wat de meeste speciale scharen kunnen, maar ze vereisen geen vaardigheid en finesse om te gebruiken. Ook geven ze geen schadelijke stoffen af aan het water.

Gebogen aquariumschaar
Deze schaar heeft een licht gebogen punt waardoor u precies kunt snoeien, terwijl het gebogen blad het mogelijk maakt om stelen onder een exacte hoek te knippen. Hierdoor kunnen moeilijk bereikbare plekken beter bereikt worden.

Deze twee typen aquariumscharen zijn desteunpilaren in veel aquariumschaarsets. Soms bevat de schaarset een veerschaar en soms ook een pincet. Afhankelijk wat je aquarium nodig heeft.

Veerschaar aquarium schaar

Veerschaar zit vaak in de set

De Veer schaar geeft je wat extra opties in aquariumschaar sets. In vergelijking met hun rechte of gebogen schaar-tegenhangers, kost het veel minder moeite om te knippen. Dit is te danken aan hun veerontwerp. Je hoeft er alleen maar op de schaar te drukken en de snede is klaar, laat de greep los en de schaar gaat weer open.

Wanneer heb je een scharenset nodig?

Met een goede schaar-set bereik je eigenlijk alles. The sky is the limit! De gereedschappen die u in deze schaarsets worden aangeboden, stellen u in staat om uitdagingen tijdens het aquascapen aan te gaan.

De gereedschappen in een aquariumschaarset zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze zijn volkomen veilig te gebruiken in elk aquarium dat aquascaping werk nodig heeft.

Set met luxe hoes, veerschaar en pincet

AquaTools levert ook een mooie hoes mee

Voordelen van een aquariumscharen set

  • Biedt u de nodige tools voor aquascape;
  • Bevat vaak een rechte schaar en een gebogen schaar;
  • Er zijn veel combinaties van schaarsets;
  • De gereedschappen in de set zijn gemaakt van roestvrij staal;
  • Te gebruiken voor normale snoeiwerkzaamheden of precies werk.